Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

У січні до «Прозорого офісу» звернулося більше 26 тисяч мешканців Кропивницького

П'ятниця, 19 лютого 2021 09:28

Про це повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради міста Кропивницького Олександр Нікітенко.

 

- Хочу відзначити, що з початку нинішнього року ми започаткували щомісячний моніторинг надання послуг у ЦНАП «Прозорий офіс». Як і раніше найбільше звернень у сфері реєстрації місця проживання/перебування особи або зняття з реєстрації місця проживання. Таких послуг у січні було надано більше п'яти тисячам кропивниччан. До того ж, до Реєстру територіальної громади міста було внесено дані про майже 14 тисяч мешканців обласного центру. Це надзвичайно великий об'єм роботи, - відзначив керівник «Прозорого офісу».

 

Олександр Нікітенко також зауважив, «що окрім реєстраційних і адміністративних, у «Прозорому офісі» надаються соціальні та пенсійні послуги. Тому, ми аналізуємо показники і по цих напрямках. Так, у січні до спеціалістів фронт-офісу центру адмінпослуг управлінь соціального захисту населення Подільської і Фортечної районних рад загалом звернулося майже 2200 громадян, послугами сервісного центру Пенсійного фонду скористалися 2604 заявника, більше 3100 було надано консультації і роз'яснення».

 

У сфері бізнесу було прийнято 922 заяви та звернення про вчинення реєстраційних дій і надання документів, окремо надано більше семисот консультацій. Наразі реєстратори департаменту приймають документи і через портал «Дія». У межах Кіровоградської області окрім «Прозорого офісу» вказану послугу надають ще реєстратори м. Світловодська.

 

Відділом реєстрації речових прав на нерухоме майно опрацьовано 578 звернень.

 

- Управлінням адміністративних послуг департаменту у звітному періоді було розглянуто 2042 звернення від фізичних осіб та суб'єктів господарювання про надання адміністративних послуг та документів дозвільного характеру.

 

Хотів би наголосити, що ЦНАП «Прозорий офіс» надає послуги не тільки мешканцям Кропивницького, а і жителям Кіровоградської області. Це – реєстрація бізнесу, реєстрація речових прав на нерухоме майно, адміністративні послуги у сфері землеустрою, екології, лісового, мисливського і водного господарства, тощо,- підсумував директор департаменту Олександр Нікітенко.

 

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)