Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

У Кропивницькому підрозділи Міграційної служби оформлюють біометричні документи безпосередньо та через ЦНАП

Понеділок, 19 квітня 2021 13:59

ID-картку та закордонний паспорт, як і раніше, у Кропивницькому можна оформити в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області, Фортечному та Подільському районних відділах у м. Кропивницький. А також ці послуги Міграційної служби надаються і через Центр надання адміністративних послуг "Прозорий офіс".

 

Спектр адміністративних послуг для громадян України, що надаються у підрозділах Міграційної служби, значно ширший. Як у міграційній службі, так і в ЦНАПі, можна оформити ID-картку вперше при досягненні 14-років, обміняти паспорт у формі картки, обміняти паспорт-книжечку на ID-картку, а також оформити або здійснити обмін закордонного паспорта.

 

ВАЖЛИВО:

 

Щоб вклеїти фото у паспорт старого зразка при досягненні відповідного віку, оформити ID-картку вперше при досягненні 18-річного віку, при набутті та прийняті громадянства України, то слід звертатись виключно до підрозділів Міграційної служби. Лише у Міграційній службі обслуговуються й окремі категорії громадян України, які проживають в Криму та переселенці з тимчасово окупованих територій.

 

Для зручності громадян та в умовах карантинних заходів для зменшення часу перебування всі підрозділи УДМС в області підключені до електронної черги, зареєструватись можна не виходячи з дому на сайті Державної міграційної служби https://bit.ly/3n6D1DB, там онлайн можна здійснити і оплату послуг. Також в апараті Управління та Фортечному районному відділі встановлені термінали для реєстрації у чергу та оплати послуг.

 

Міграційна служба Кіровоградської області

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)