Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

ЦНАП «Прозорий офіс» видає військово-обліковий документ з QR-кодом

Вівторок, 25 червня 2024 16:47

З 25 червня адміністратори Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» Кропивницького при уточненні облікових даних видають військово-обліковий документ із QR-кодом, за яким перевірятимуть дійсність документа.

 

Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.

 

Як це працює?

Військовозобовʼязаний українець чи українка приходить до ЦНАПу - надає актуальні дані про себе та підтверджує їх - адміністратор вносить дані в електронну систему - інформація автоматично підтягується в Оберіг - заявник отримує військово-обліковий документ із QR-кодом. У разі відсутності інформації  - заявник зможе отримати лише Витяг з Реєстру, що свідчить про уточнення даних заявника і не є військово-обліковим документом.

 

За вашим бажанням адміністратор надішле PDF-файл сформованого військово-облікового документа на електронну пошту (за наявності) або одразу роздрукує його. Він має таку ж юридичну силу, як і документ в електронній формі.

 

Міністерство цифірової трансформації України наголошує, що «якщо раніше отримували витяг із печаткою та підписом про уточнення даних, зможете повторно звернутися до ЦНАПу та отримати новий із QR-кодом. Документ дійсний 1 рік з моменту формування».

 

Уточнення військово-облікових даних та отримання документа з QR-кодом у ЦНАПі в середньому триває до 15 хвилин (без урахування черги).

 

Для оновлення необхідно особисто прийти у центр надання адміністративних послуг. При собі потрібно мати наступні документи:

паспорт;

телефон;

ідентифікаційний код.

 

Важливо, Центр прийматиме усіх військовозобов'язаних.

 

Документи подаються адміністраторам, які працюють у синьому секторі Центру (122, 123 кабінети). Працівники ТЦК не приймають у ЦНАПі.

 

Обов'язково візьміть талон електронної системи керування чергою. У нагоді стануть адміністратори головної рецепції.

 

Адміністратор у електронній системі заповнює заяву, у якій, зі слів військовозобов'язаного, вказує наступні дані:

- прізвище, ім'я, по батькові;

- дата народження;

- фактичне місце проживання (у разі, якщо не збігається із місцем реєстрації, то вказується саме та адреса, де фактично проживає заявник, а не та, де він зареєстрований);

- номер телефону;

- адресу електронної пошти (за наявності).

 

Нагадуємо, що ЦНАП «Прозорий офіс» працює за таким графіком: понеділок - четвер із 8:00 до 17:00 год. У п'ятницю до 16:00 год.

 

Наша адреса: вул. Архітектора Паученка, 41/26 (навпроти обласного краєзнавчого музею).

 

Уся оперативна інформація про актуалізацію даних військовозобов»язаних у нашому телеграмканалі «Прозорий офіс Кропивницького» - https://t.me/prozorui_ofis

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)