Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Подати заяву до міжнародного Реєстру збитків можна через вебпортал "Дія"

Четвер, 23 травня 2024 16:50

Відтепер заявники, які бажають подати заяви до міжнародного Реєстру збитків, мають можливість скористатися для цього вебпорталом «Дія» за посиланням: www.diia.gov.ua/services/RD4U.

 

Реєстр збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України (Register of Damage for Ukraine), повідомив про вдосконалення процедури подання заяв.

 

Раніше подання заяв до міжнародного Реєстру збитків було доступним лише через мобільний застосунок «Дія».

 

Запуск послуги на вебпорталі «Дія» покликаний спростити процес подання заяв. Тепер заявники можуть подати заяви, скориставшись будь-яким пристроєм з доступом до Інтернету: комп’ютером, планшетом або мобільним телефоном без необхідності встановлення мобільного застосунку «Дія».

 

Зауважимо, що подання заяв через застосунок «Дія» також залишається доступним.

 

Міжнародний Реєстр збитків постійно вдосконалює систему подання заяв. Наразі можливо подати заяву за категорією А3.1 «Пошкодження або знищення житлового нерухомого майна». Незабаром ця можливість стане доступною для всіх власників житла в Україні, чиє майно було пошкоджено або зруйновано, незалежно від місця його розташування та подання заяв за програмою «єВідновлення».

 

Також у найближчі місяці буде відкрита можливість подання заяв за низкою інших категорій, затверджених Конференцією Учасників міжнародного Реєстру збитків.

 

Докладніше: https://cutt.ly/9etEZcuR.

 

Сервіс у Дії та вимоги до розроблення міжнародного Реєстру реалізовано у співпраці з Міністерство цифрової трансформації України та Міністерством юстиції за підтримки проєкту USAID / UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах.



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)