Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Олександр Нікітенко: У 2020 році ми впровадили важливі для мешканців міста проєкти

Вівторок, 9 березня 2021 15:23

Під час публічного представлення головними розпорядниками коштів міського бюджету інформації про виконання бюджетних програм у 2020 році директор департаменту надання адміністративних послуг Олександр Нікітенко поінформував учасників засідання про проєкти, які ЦНАП «Прозорий офіс» реалізував у минулому році».

 

З вересня минулого року «Прозорий офіс» надає окремі послуги через портал «Дія». Наразі забезпечено реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців. Для надання підприємцям вказаних департамент придбав зчитувачі ID-паспортів (6,0 тис. грн.), а також планшету для оцифрування підписів відвідувачів (5,9 тис. грн.). У межах Кіровоградської області через портал «Дія» окрім «Прозорого офісу» вказану послугу надають лише реєстратори Світловодська та Олександрії.

 

Триває організаційна робота стосовно впровадження комплексної послуги «єМалятко». Відповідно до нормативних документів послуга поєднує 10 тематичних підпослуг, які можна отримати на вибір за однією заявою. Надання послуги передбачає підключення до порталу «Дія» і обмін інформацією між 6 суб'єктами надання послуг (4 - виконавчі органи міської ради, 2 – територіальні органи міністерств та відомств України в області). Наразі, в «Прозорому офісі» можна отримати 5 підпослуг (державна реєстрація народження та визначення походження дитини, реєстрація місця проживання, призначення допомоги при народженні дитини, реєстрація у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, надання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

 

З метою надання громадянам через ЦНАП «Прозорий офіс» послуг із видачі паспортів у формі ІД-картки та закордонних паспортів фінансовий ресурс було спрямовано на: створення комплексної системи захисту інформації та проведення її державної експертизи для видачі документів, що посвідчують особу (69,1 тис. грн.), щомісячну оплату за користування каналом конфіденційного зв’язку (15,7 тис. грн.). «Наразі, ця послуга користується популярністю і багато мешканців Кропивницького звертаються саме до нас для отримання паспортних послуг», - відзначив директор департаменту.

 

Підсумовуючи, Олександр Нікітенко зауважив, що «у 2020 році також була розпочата робота стосовно надання через наш Центр послуг із реєстрації легкових автомобілів та видачі водійських посвідчень».

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)