Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Найтиповіші питання у процесі формування е-Посвідчення в Дії

Четвер, 6 червня 2024 16:10

Команди Мінветеранів та Мінцифри впровадили е-Посвідчення ветерана у мобільному застосунку Дія. Участь в ньому взяли до 10 000 ветеранів, а за результатами тестування переважна більшість е-Посвідчень були успішно згенеровані.

 

Тестування допомогло виявити найтиповіші питання, які виникають у ході формування. Тож пропонуємо ознайомитися з ними та отримати відповіді на більшість з них.

 

Послуга недоступна.

Ваш податковий номер не пройшов перевірку. Будь ласка, зверніться до банку за яким Ви авторизувалися в Дії, для перевірки даних. Якщо в банку всі дані правильні, зверніться до найближчої податкової.

 

Реєстр недоступний.

Нічого страшного, системи можуть також стомитися і не працювати деякий час через різні обставини. Спробуйте повторити пізніше.

 

Документ не знайдено (відсутність запису про наданий статус в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни).

Якщо ваш документ не знайдено — це означає, що відомості про вас не передано до Єдиного державного реєстру ветеранів війни органом, який надав вам статус згідно з чинним законодавством. На жаль, Мінветеранів не може самостійно отримати дані, надіслані вами, та ввести їх в реєстр. Такими повноваженнями наділений виключно орган, який надавав вам певний статус — органи соціального захисту населення або комісії сил безпеки та оборони або міжвідомча комісія з надання статусу учасника бойових дій. Яким саме органом було видано посвідчення вам, вказано на паперовому посвідченні. Зателефонуйте на Єдину ветеранську лінію Мінветеранів 0 800 505 217 повідомте про такий орган та оператор скаже в який спосіб якнайкраще виправити ситуацію, щоб ваші дані потрапили до ЄДРВВ.

 

Якщо Вам було надано статус учасника бойових дій, ви можете також повідомити Мінветеранів за посиланням https://mva.gov.ua/forma-elektronnogo-zvernennya-gromadyan-1.

 

Ми розуміємо, що можуть виникати певні труднощі напряму зв'язатися з відповідальним командиром в/ч, тому готові допомогти розшукати інформацію про вас, яка наразі перебуває на шляху до Реєстру.

 

Неможливо додати фото.

Якщо у Вас немає ID-картки або закордонного паспорту для відображення відцифрованого образу обличчя, на жаль, е-посвідчення ветерана не може бути сформовано.

 

Відсутня повна інформація в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

Якщо Ваш документ знайдено, але е-Посвідчення не відображається через помилки в персональних даних або відсутність оновленої інформації про реквізити паперових посвідчень або документ відображається з помилками, Вам потрібно оновити дані в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

 

Детальніше, як це зробити — читайте на офіційному сайті Мінветеранів за посиланням https://mva.gov.ua/.../253-elektronne-posvidchennya-veterana.



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)