Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Мешканці селища Нового отримуватимуть якісні адміністративні послуги

Четвер, 18 лютого 2021 15:05

На цьому наголосив заступник директора департаменту надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького Андрій Лаврусь під час робочої наради із керівниками квартальних комітетів Новенського старостинського округу. У засіданні також взяла участь староста Новенського округу Любов Марченко, а також начальник відділу інфраструктури старостинського округу Ірина Глушаєва.

 

- Міський голова Андрій Райкович неодноразово відзначав необхідність інтеграції селища Нового до територіальної громади Кропивницького. Одним із напрямків цієї інтеграції є надання адміністративних послуг, - відзначив Андрій Лаврусь. Департамент спільно із іншими виконавчими органами міської ради реалізують вказаний проект. У приміщенні старостинського округу повноцінно можна отримати послуги з реєстрації місця проживання/перебування особи, а також зняття з реєстрації.

 

Уже розпочали надавати адміністративні і реєстраційні послуги. Це реєстрація речових прав на нерухоме майно, реєстрація та закриття ФОП. З адміністративних послуг – земельні питання, питання містобудування і архітектури, торгівлі, архівні послуги. Загалом 96 послуг, які можна отримати, завітавши до старостинського округу у вівторок і четвер з 8:00 до 12:00 год.

 

На черзі надання соціальних послуг, а їх 30. Це - надання допомоги у зв'язку: вагітністю і пологами; при народженні дитини, при усиновленні дитини, одиноким матерям, малозабезпеченим сім'ям, особам з інвалідністю, призначення державної соціальної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів; надання державної допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування; надання субсидій на оплату ЖКП, придбання скрапленого газу,твердого та рідкого пічного побутового палива; надання допомоги на дітей, «Пакунок малюка»; відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до 3-х років. Фахівці управління соціального захисту населення Фортечної районної у місті Кропивницькому ради уже з наступного тижня будуть працювати по понеділках і середах із 8:00 до 17:00 год. і надавати послуги.

 

- Загалом Новенське відділення ЦНАП «Прозорий офіс» надаватиме 126 адміністративних, реєстраційних та соціальних послуг мешканцям селища. Наразі департамент спільно із головним управлінням ПФУ у Кіровоградській області вивчає питання доцільності надання безпосередньо у селищі і пенсійних послуг, - підсумував Андрій Лаврусь.

 

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)