Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Кропивницький – комфортне місто: обслуговування абонентів міськводоканалу стане якіснішим

Четвер, 5 березня 2020 16:55

 

Процедура оформлення послуг із водопостачання та водовідведення у Кропивницькому значно спроститься, а кількість спірних питань між абонентами і міськводоканалом суттєво зменшиться. 

 

Сьогодні, 04 березня, департамент надання адмінпослуг міської ради Кропивницького та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» уклали договір про співробітництво.

 

Договір підписали директор департаменту Сергій Коваленко та генеральний директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик.

 

У церемонії підписання взяли участь також директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук, перший заступник директора департаменту надання адмінпослуг міської ради Антон Шевченко, заступник генерального директора ОКВП «»Дніпро-Кіровоград» з комерційних питань Олександр Омелькін та начальник відділу департаменту Катерина Струк.

 

Укладений договір дозволить покращити обслуговування населення у сфері житлово-комунальних послуг, правильно та своєчасно проводити нарахування за послуги водопостачання та водовідведення, а також забезпечить можливість проведення перерахунків за послуги водопостачання та водовідведення у зв'язку зі зміною місця проживання фізичних осіб.

 

- Уже від сьогоднішнього дня ОКВП «Дніпро-Кіровоград» отримає доступ до реєстру мешканців Кропивницької громади. Тож у абонентських відділах водопостачального підприємства тепер можна буде на місці отримати витяг з реєстру, який відповідатиме довідкам про склад сім'ї та про реєстрацію місця проживання. Це значно спростить і прискорить отримання послуг з водопостачання та водовідведення та проведення розрахунків за них, а також дозволить оперативно врегульовувати спірні питання абонентів із компанією, - відзначив Сергій Коваленко.

 

Важливо, що реєстр мешканців Кропивницької громади формується ЦНАПом із 2016 року. У разі відсутності відомостей в реєстрі перед отримання довідки необхідно одноразово подати необхідний перелік документів для внесення відомостей в реєстр.

 

Генеральний директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик також звернув увагу, що ініціатива департаменту надання адмінпослуг міської ради Кропивницького і підписання такого договору сприятиме підвищенню якості надання послуг мешканцям обласного центру.

 

У свою чергу, Сергій Коваленко наголосив, що в подальшому департамент планує підписати відповідні договори із енерго - та газопостачальними компаніями,  теплогенеруючим підприємством та компанією, що забезпечує вивезення з території міста твердих побутових відходів. Також він запропонував директору департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації впровадити досвід ЦНАПу міської ради Кропивницького в Олександрії, Знам'янці та Світловодську.



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)