Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Грантовий конкурс щодо регіонального туру

Понеділок, 12 липня 2021 15:48

Запрошуємо подати проєктні пропозиції в рамках проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні (Підтримка DIA)», що є частиною сектору Демократичного врядування ПРООН в Україні.

 

Ініціатива здійснюється за фінансування Уряду Швеції та у тісній співпраці з Міністерством цифрової трансформації України (МЦТ). Трирічний проєкт ґрунтується на багаторічному досвіді ПРООН в Україні у двох царинах: реформа адміністративних послуг і реінжиніринг та оцифровування бізнес-процесів для створення електронних послуг – у тому числі із залученням громадян та експертів.

 

У 2020 році Україна відкрила, за словами Уряду, нову епоху для взаємодії між громадянами та державою завдяки комплексу цифрових рішень «Дія» під егідою довгострокового бачення «Держава у смартфоні». У рамках Проєкту підтримки DIA, ПРООН допомагає своїм урядовим партнерам, в першу чергу МЦТ, обрати загальнодоступні послуги, з якими представники вразливих груп стикаються в життєвих ситуаціях, щоб забезпечити переведення таких послуг у цифровий або мобільний формат цілком, або частково.

 

Протягом трьох років співпраці МЦТ, його система CDTO (спеціалістів з питань цифрової трансформації) та партнери в Уряді та Парламенті також отримають глибше розуміння підходу, заснованого на правах людини, при розробці державних послуг для громадян-клієнтів. Проєкт продовжить вивчати досвід національних правозахисних інституцій в Європі, щоб наблизити та адаптувати його до українського середовища. Проєкт також активно працюватиме з громадянами-клієнтами, щоб покращити їхні цифрові навички та зміцнити довіру до рішень, пропонованих за допомогою нових технологій.

 

З детальними умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням - https://gurt.org.ua/news/grants/70149/



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)