Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Документ через «РЕЗЕРВ+» та у ЦНАП має однакову юридичну силу

Середа, 10 липня 2024 11:35

Зверніть увагу! Документ, що отримується після оновлення даних через «РЕЗЕРВ+» та у Центрах надання адміністративних послуг, має однакову юридичну силу (Порядок формування та використання електронного військово-облікового документа визначається постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 559 зі змінами). Уповноважені органи можуть перевіряти його чинність через QR-код.

 

Як скористатись «Резерв+»:

✅ Завантажте мобільний застосунок Резерв+ з App Store або Google Play.

✅Відкрийте застосунок та увійдіть у свій аккаунт через Bank ID (Виберіть зі списку ваш банк, введіть дані для автентифікації в банку, підтвердіть авторизацію в електронному кабінеті банку)

✅ Після входу ви зможете оновити свої дані та переглянути інформацію про свій статус: необхідно вказати ваш номер мобільного телефону, адресу електронної пошти (за бажанням) та поточну адресу проживання. Застосунок автоматично заповнить поля тими даними, які прив’язані до вашого облікового запису у обраному банку (через який ви проходили авторизацію), але ви можете змінити кожне з полів за необхідності. Якщо ви зміните номер телефону або email, потрібно буде пройти процедуру підтвердження введених даних через SMS або посилання в email.

 

Що означає статус «У розшуку»?

Статус «У розшуку» у застосунку Резерв+ зазвичай присвоюють тим, хто порушив правила військового обліку. Радимо звернутися до ТЦК, в якому ви стоїте на обліку.

 

Що означає статус «Потребує уточнення»

Цей статус означає, що громадянин є в реєстрі «Оберіг», проте не закріплений за жодним ТЦК. Потрібно звернутися в ТЦК за місцем реєстрації та надати їм необхідні документи.

 

Що робити у разі отримання сповіщення «Дані в реєстрі «Оберіг» не знайдено»?

Це повідомлення означає, що дані щодо вас не оцифровані або ж внесені некоректно. В такому випадку необхідно звернутися до ТЦК, в якому ви стоїте на обліку.



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)