Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Єдиний державний реєстр суб’єктів господарювання доповнять інформацією про ліцензії та інші дозвільні документи

Четвер, 31 січня 2019 08:46

30 січня Кабінет Міністрів затвердив ініційований та розроблений Мінекономрозвитку Порядок, який визначає механізм внесення до Єдиного державного реєстру суб'єктів господарювання (ЄДР) інформації про ліцензії та дозвільні документи, що видаються відповідними органами влади.

Порядок внесення відомостей про ліцензування виду господарської діяльності, документи дозвільного характеру до ЄДР забезпечує наявність у Реєстрі вичерпної інформації про суб’єктів господарювання та їхню діяльність, в тому числі про отримані ліцензії, документи дозвільного характеру, декларації.

“Затверджений Урядом Порядок дозволить інтегрувати в Єдиний державний реєстр інформацію з десятків реєстрів різних органів влади. Це значно спростить пошук інформації та відомостей про суб’єктів господарювання та їхню діяльність як для органів державної влади, наприклад при наданні адміністративних послуг, а також споживачам при укладанні з ними юридичних договорів” – коментує рішення Уряду Перший віце-прем'єр-міністр України–Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Прийняття та імплементація Порядку є одним із завершальних етапів переведення ліцензійних та дозвільних процедур з паперової в електронну форму.

Довідково

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – централізована база даних, де міститься інформація про їхню діяльність, наявність у них усіх необхідних ліцензій та дозвільних документів. Ведення реєстру та його технічне обслуговування здійснює Міністерство юстиції України.

ДЖЕРЕЛО



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)