Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

ДЕКЛАРАЦІЯ відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці ОНЛАЙН – це економія вашого часу

Понеділок, 26 липня 2021 12:56

Юридичні або фізичні особи, які виступають у ролі роботодавця, виробника або постачальника, РОБОТИ підвищеної небезпеки, експлуатуючи (застосовуючи) машини, механізми, устатковання підвищеної небезпеки ВИКОНУЮТЬ ВИКЛЮЧНО на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

 

Перелік робіт підвищеної небезпеки (група Б) і перелік машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки (група Б) при яких реєструється ДЕКЛАРАЦІЯ, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 77.

 

Декларація подається роботодавцем особисто, пошто або ОНЛАЙН  не пізніше ніж за п’ять робочих днів до початку виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

 

Значною популярністю користується реєстрація Декларації ОНЛАЙН через Єдиний державний веб-портал електронних послуг, без черг та зайвої втрати часу, що значно спрощує реєстрацію документа, оптимізує процес надання послуги та мінімізує корупційні ризики.

 

Для того, щоб отримати послугу необхідно зареєструватися на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua my.gov.ua) та замовити послугу через персональний кабінет за посиланням https://bit.ly/3hmD7EN.

 

Звертаємо увагу на дані і інформацію, що можуть бути необхідні для реєстрації, ідентифікації в персональному кабінеті та отримання адміністративної послуги в електронному вигляді:

 

- прізвище ім’я по-батькові;

 

- електронна адреса;

 

- регіон;

 

- адреса (поштова, фактична, юридична);

 

- телефон;

 

- паспортні дані (або скан-копія);

 

- реєстраційний номер облікової картки платника податків (або скан-копія);

 

- інші дані та копії документів, необхідні для отримання послуги .

 

Територіальний орган Держпраці здійснює реєстрацію декларацій на безоплатній основі протягом п’яти робочих днів з дня їх отримання.

 

Відмова в реєстрації декларації не допускається, за виключенням невірно поданої інформації.

 

У разі зміни відомостей або виявлення суб’єктом господарювання помилки в поданій декларації суб’єкт господарювання в порядку, встановленому цим пунктом для подання декларації, подає оновлену декларацію протягом семи робочих днів з дня настання таких змін або з дня подання декларації в разі виявлення помилки.

 

За результатами розгляду ДЕКЛАРАЦІЯ автоматично надсилається заявнику на вказану адресу електронної пошти.

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)