Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

25-й центр рекрутингу української армії відкрито у ЦНАП «Прозорий офіс» Кропивницького

Понеділок, 17 червня 2024 16:45

Проєкт реалізовано Міністерством оборони України спільно із Кропивницькою міською радою.

 

На відкриття рекрутингового центру завітали начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Мосін, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва.

 

Презентував новий рекрутинговий центр представник Міноборони Олексій Бежевець.

 

- Третій рік – повномасштабна війна з ворогом, який має величезну армію, не рахує втрат, бо люди для них – розхідники. Нашим бійцям доводиться воювати у надскладних умовах, коли обмаль зброї, захисту, ППО, авіації. Коли кількість необхідно долати якістю, - наголосив звертаючись до присутніх представників військових підрозділів Андрій Райкович. - Тому мобілізаційні процеси, професійна, якісна інформаційна робота щодо мотивування служити в Збройних Силах – надзвичайно необхідні і важливі. Захищати свою родину, свою громаду, свою землю від ворога – це обов’язок, це свідомий вибір. Бо ми захищаємо життя, справедливість і людські цінності.

 

Робота таких центрів у партнерстві з відповідними службами Міноборони, з військовими частинами має сприяти налагодженню системності відбору захисників і захисниць, можливо у подальшому – професійних військових.

 

Це вже 25-ий центр в Україні, зазначив представник Міноборони Олексій Бежевець. - Мета створення таких центрів — дати можливість людям свідомо обрати ту спеціальність і піти на службу на ту посаду, на якій вони будуть максимально корисні. У рекрутингових центрах не роздають повістки, тут можна дізнатися інформацію, в яких військових частинах є потреба в тих чи інших спеціальностях. За час роботи центрів в Україні, до них уже звернулося сім тисяч осіб, понад дві сотні — підписали контракти, - зазначив Олексій Бежевець.

 

Сподівання, що спільний проєкт Міноборони і міської влади наблизить нашу перемогу, висловив і заступник міського голови Олександр Мосін. - Рекрутинговий центр стане потужною складовою системи рекрутингу української армії, яка створюється за спільної ініціативи Міноборони та місцевої влади для того, щоб українці та українки, які хочуть захищати свою країну, мали можливість обрати собі посаду, обрати підрозділ і застосувати свої навички найкращим чином і реалізувати себе в Силах оборони, - відзначив Олександр Мосін.

 

Про вакансії, які нині є у військових підрозділах, розповіли представники військо-морських сил, сил територіальної оборони.

 

Рекрутинговий центр армії - це установа, що здійснює підбір кандидатів для вступу на службу в Збройні Сили держави та відповідає за забезпечення армії кваліфікованими та мотивованими військовослужбовцями.

 

Завдання рекрутингового центру армії – передусім якісна інформаційна робота, відбір кандидатів на військову службу, проведення професійного тестування аплікантів, а також мотивація молоді для залучення до військової служби.

 

Уже в перший день роботи до Кропивницького рекрутингового центру завітали перші відвідувачі, щоб дізнатися необхідну інформацію.

 

Центр працює за адресою: вул. Архітектора Паученка 41/26 (Центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс»). Графіке роботи: понеділок-четвер - 08:00-17:00, п’ятниця – 08:00 – 16:00.

 

Отримати консультацію можна також за телефоном 050 012 79 15 або через електронну пошту - recrut@krmr.gov.ua.

 

До центру можна звернутися не розкриваючи своїх особистих даних. Нерідко консультацію отримують родичі військовозобов’язаних.

 

Розпочати рекрутуватися можна також з повісткою для уточнення облікових даних.

 

В центрі доступно більше 10000 актуальних вакансій: кухарі, водії, стрілки, медики, оператори БПЛА та багато інших.

 

Фотоматеріали  із відкриття центру за посиланням - https://dozvil.kr-rada.gov.ua/galereya-prozoriy-ofis/vidkrittya-tsentru-rekrutingu-ukrayinskoyi-armiyi-u-tsnap-prozoriy-ofis-17062024/ 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)