Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

У Кропивницькому планомірно і наполегливо розширюється спектр надання містянам адміністративних послуг

Четвер, 12 березня 2020 13:12

 

Центр надання адміністративних послуг у Кропивницькому планомірно розширює свої можливості і робить процедури обслуговування мешканців міста зручнішими та оперативнішими. 

 

Директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Сергій Коваленко та заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Кіровоградській області Андрій Грималюк підписали узгоджене рішення про спрощення процедур надання адміністративних послуг  у сфері державної реєстрації  актів цивільного стану.

 

- Наше спільне рішення передбачає, що Центр надання адміністративних послуг у Кропивницькому тепер зможе надавати містянам послуги державної реєстрації народження, укладання та розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей, зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання, - повідомив Сергій Коваленко.

 

У той же час,  Андрій Грималюк відзначив, що територіальні органи юстиції зацікавлені у налагодженні співпраці із центрами надання адміністративних послуг.

 

Центр надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького сьогодні  надає 161 адміністративну послугу. Протягом лютого-березня з ініціативи департаменту будуть встановлені платіжні термінали в приміщеннях міських ЖЕО, що дозволить кропивничанам суттєво економити час і кошти.

 

Крім того, вже підписано договір про співробітництво між департаментом надання адмінпослуг міської ради та ОКВП «Дніпро-Кіровоград», що сприятиме покращенню обслуговування населення у сфері житлово-комунальних послуг, правильності та своєчасності проведення нарахувань за послуги водопостачання та водовідведення, а також забезпечення можливостей проведення перерахунків за послуги водопостачання та водовідведення у зв'язку зі зміною місця проживання фізичних осіб.



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)