Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Підготовлено рекомендації щодо впровадження електронного квитка

Вівторок, 2 січня 2018 14:07

Міжнародні експерти Європейського інвестиційного банку підготували звіт про стан галузі громадського транспорту в українських містах, а також підготували рекомендації щодо впровадження електронного квитка на основі кращих світових практик.
Експерти співпрацювали з робочою групою з впровадження електронного квитка в Україні, створеної при Міністерстві інфраструктури.
Рекомендації, запропоновані в звіті, можуть допомогти українським містам ефективно запровадити електронний квиток та значно поліпшити сферу міського транспорту.
Експерти дали свої рекомендації для єдиного стандарту електронного квитка в містах та запропонували для міст, які не хочуть окремо самі запускати цілу систему, єдине хмарне рішення. Сенс концепції в тому, що малим і середнім містам може бути складно і дорого впроваджувати окремі системи е-квитка і можна створити одну систему і надати містам доступ до неї. А в "хмарі" вже кожне місто зможе встановлювати свої маршрути, тарифи, перевізників тощо.
При цьому, якщо у представників міст є бажання брати участь в пілотному проекті щодо створення безпечних "хмарної" системи е-квитка, то Команда підтримки реформ Міністерства інфраструктури готова підтримати першопрохідців в оформленні спільної заявки на отримання міжнародної фінансової допомоги для реалізації цього проекту і його подальшої координації.
Заявки просимо надсилати на e-mail: e-ticket@mtu.gov.ua з обов'язковим зазначенням контактів відповідального.

 



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)