Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс"
25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, email: cnap@krmr.gov.ua
Новини

Андрій Райкович: новітній ЦНАП у Кропивницькому – це можливість отримати максимальну кількість послуг у найкоротший термін

Вівторок, 2 жовтня 2018 16:11

Міська влада Кропивницького наполегливо реалізує проект створення в обласному центрі сучасного центру надання адміністративних та соціальних послуг у форматі “Прозорий офіс”.

Сьогодні, 2 жовтня, в рамках інспектування будівельних майданчиків соціально значимих для міста об’єктів міський голова Кропивницького Андрій Райкович перевірив хід будівельних робіт у приміщенні майбутнього ЦНАПу.

За інформацією управління капітального будівництва міської ради, наразі у приміщенні на 80-90% завершено роботи з демонтажу старих вікон, підлоги та міжкімнатних перегородок.

- У будівлі паралельно з демонтажними виконуються роботи з обшивки стін гіпсокартоном, вкладається підготовчо-підстилаючий шар підлоги, встановлюються пластикові вікна та замінюються комунікації, - зазначив заступник начальника управління капітального будівництва Сергій Білокінь. - Стару покрівлю вже теж демонтовано, і тепер проводяться роботи з облаштування нової - мембранної. Також облаштовується фундамент для двох бокових ліфтів, один з яких буде з додатковою спеціальною платформою для зручності пересування маломобільних груп населення.

Щодо фасаду, то тут проводяться роботи з демонтажу старої плитки. Натомість планується облаштувати вентильований фасад, перевагою якого є те, що стіни будуть захищені від зовнішніх впливів, а в самій будівлі сформується особливий мікроклімат.

Під час інспектування міський голова наголосив на важливості даного об’єкту для жителів міста, оскільки саме тут надаватимуть увесь спектр соціальних і адміністративних  послуг для населення.

- Ми обрали одну з кращих будівель міста для реконструкції та переобладнання її у єдиний центр надання адміністративних та соціальних послуг, що дуже актуально та зручно для людей, оскільки знаходиться вона у центральній частині Кропивницького, - наголосив Андрій Райкович. - Це буде загальноміський центр, де сконцентруються усі, без виключення, служби. Ми обладнаємо його за найновітнішіми технологіями, щоб зручність була максимальною, щоб витративши мінімум часу, людина отримала максимальний спектр послуг без черг, без затримок.

Міський голова також відзначив, що роботи з реконструкції будівлі нового ЦНАПу планується завершити за півтора року.



Загальний графік роботи центру
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адміністратори ведуть прийом:
понеділок-четвер з 8:00 до 17:00
у п’ятницю з 8:00 до 16:00
 
Адреса центру:
вул. Архітектора Паученка, 41/26
(навпроти Краєзнавчого музею)
E-mail: cnap@krmr.gov.ua
веб-сайт: dozvil.kr-rada.gov.ua
тел. 0522-30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03 (багатоканальні)